Tanker om politik og historie…

Hykleri og overfald hos Frit Danmark

Posted in Højrefløjen by polyb on 5. marts 2010

Frit Danmark er, efter eget udsagn, en folkebevægelse imod indvandring, der var opstillet til kommunal- og regionsrådsvalget i november 2009 i Odense kommune og Region Syddanmark. Her lykkedes det dem at opnå en historisk høj vælgerandel på 0,2% i Odense kommune og 0,4% i regionen.

Succesen må næsten bunde i deres valgprogram, hvor man, blandt mange sjove og spændende ting, kan læse :

Som eksempler på den stigende negative Islamiske indflydelse i Danmark kan vi nævne følgende :

[…]

4) Bevidst undertrykkelse af kvinder :
På trods af, at muslimerne formentlig er klar over, at de er flyttet til et kristent land, hvor der er lighed mellem kønnene, fortsætter de stadig med æresdrab på kvinder som ikke vil lade sig tvangsgifte, deres kvinder skal gå tildækket som i muslimske lande, og lade sig underkue af manden i følge alle aspekter af Islam.

5) Bevidst kriminel adfærd :
Det er nu kommet så langt, at de fremmede bliver sigtet 35 gange oftere end Danskere for kriminel adfærd. Deri ligger det grundlæggende, at man ikke ønsker at blive integreret i det Danske samfund, og at man helt i tråd med Islam på denne måde ønsker at undergrave ” de vantros samfund “.

[…]

Det lyder jo som noget man har hørt før, og ville ikke i sig selv være hverken specielt sjovt eller spændende, hvis ikke det var fordi, at programmet højst sandsynligt er skrevet af foreningens formand, Michael Ellegaard.

En rask lille søgning på Infomedia viser, at Michael Ellegaard er dømt mindst 3 gange for vold, blandt andet i januar 2007 for at have slået en anden mand med “et baseballbat af stål”. Han er dømt for ulovlig våbenbesiddelse (blandt andet en kniv), for bagvaskelse og i 2001 for at have holdt en kvinde som gidsel i en lejlighed i 6 timer, hvor han blandt andet slog hende med et koben og affyrede en pistol ind i en telefonbog for at skræmme hende.

Gad vide hvor overrepræsenteret Michael Ellegaard er i kriminal statistikkerne, og hvordan han har det med “bevidst undertrykkelse af kvinder”?

Men ret skal være ret, hvis alkoholikeren beskylder sin sidemand for at drikke for meget, så kan han jo sagtens have sandheden på sin side – hvor hyklerisk det end måtte forekomme.

Ifølge Frit Danmarks nyheds oversigt er Ellegaard da også i dag, den 5. marts, blevet “udsat for vold, forsøg på gaderøveri og dødstrusler” af nogle, ifølge eget udsagn, “perkere” ved Silvan i Odense. Dette er selvfølgelig ingenlunde acceptabelt, og Ellegaard er forståeligt nok lidt ude af den. “Muhammedanerne”, der er “berygtet og berømt for at stå for 99% af al kniv kriminalitet i Danmark” (og altså åbenbart er de eneste i landet, ud over Ellegaard selv, der har ulovlig omgang med knive) har i hvert fald fået formanden til at interviewe sig selv, i en artikel med en underligt blandet første- og tredje persons skildring af episoden. For at undgå lignende episoder i fremtiden overvejer Ellegaard nu seriøst at anskaffe sig et ulovligt skydevåben.

Det er godt der er nogle her i landet der gør deres til at nedbringe indvandrernes overrepræsentation i de kriminelle statistiker.

Reklamer

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Se eventuelt også : Hykleri og overfald hos Frit Danmark […]

  2. […] I Region Syddanmark stillede to højreekstremistiske partier op – “Danskernes Parti” under ledelse af nynazisten Daniel Carlsen og “Frit Danmark – Folkebevægelsen imod Indvandringen” under ledelse af Michael Ellegaard. […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s