Tanker om politik og historie…

DF, Facebook, pædofili og selvtægt…

Posted in Dansk Folkeparti, Højrefløjen by polyb on 3. maj 2010

Dansk Folkeparti, eller højrefløjen generelt, kan godt lide at grave forskellige ting og sager frem på Facebook for tiden, og derpå benytte disse til at angribe forskellige politiske modstandere.

Folketingsmedlemmer fra SF er medlemmer af en Facebook gruppe hvor Pia Kjærsgaard, og andre fra Dansk Folkepartis top, af nogle andre medlemmer kaldes for nazister. I en Facebook gruppe truer en masse idiotiske mennesker, deriblandt en del indvandrere, Pia Kjærsgaard med bål og brand. Verden er af lave, og venstrefløjen, som alle indvandrere der ikke bryder sig om Pia Kjærsgaard åbenbart også automatisk tilhører, er selvfølgelig de værste. Anderledes kan det ikke være. Det højrenationale verdensbillede i en nøddeskal.

Men hvad hvis man nu sidder og småkeder sig lidt?
Ja, så kunne man jo begynde at snage lidt selv, og grave nogle sjove ting og sager frem. Hvad bedre end at starte med forskellige højerestående medlemmer af Dansk Folkepartis Ungdom? Mon ikke der er størst chance for at nogle unge har været lidt uforsigtige med Facebook?

En rigtig hyggelig gruppe på Facebook hedder “Indfør nul tolerance, hårdeste straffe & offentliggørelse af alle pædofile”. I denne gruppe finder man blandt flere medlemmer to suppleanter til DFU’s hovedbestyrelse, nemlig Lee Kristensen og Gitte Simoni. De kan åbenbart ikke lide pædofile (hvem kan det?) og ønsker højere straffe for pædofili – fint i tråd med højrefløjens normale tilgang til retspolitik.

Blandt de hyggelige kommentarer på væggen i gruppen finder man opfordringer til selvtægt, udtryk for håb om at pædofile får tæsk af andre fanger i fængslerne, ros til folk der påstår at have tæsket pædofile, ønske om indførelse af dødsstraf, om fjernelse af kønsorganer osv. Et par eksempler kan ses herunder :

…og hvad kan man så få ud af det? Hvad siger det direkte om disse medlemmer af Dansk Folkeparti?
Intet, absolut intet. Det siger intet om de to navngivne medlemmer af DFU ud over at de er medlemmer af en Facebook gruppe, hvor der, blandt mere end 20.000 andre medlemmer, findes nogle der fremstiller tåbelige holdninger.

Men det er der desværre åbenbart en del mennesker der er uenige i – og da især så længe det er deres politiske modstandere der står for skud. Så er der ingen grænser for hvad der er relevant, og hvad der kan tolkes på.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s