Tanker om politik og historie…

Borgerligt/Liberalt hykleri

Posted in Debunking, Højrefløjen, Liberal Alliance, Liberalisme by polyb on 30. september 2010

Først var Henrik Gade Jensen på banen – så overlod han stafetten til Ole Birk Olesen.

Venstreorienterede lider åbenbart af en “mangel på dannelse” og er fuldstændige analfabetister når det kommer til at forstå borgerlige politiske holdninger.

Ole Birk Olesen skriver :

Selv belæste venstreorienterede kan meget ofte slet ikke begribe, at det kan være muligt for fornuftige og intelligente mennesker at være borgerlige. Jævnligt tyer man på venstrefløjen derfor til simpel ondskab som forklaringsmodel.

[…]

Mens den venstreorienterede lirer fraser af, som den borgerlige har hørt masser af gange i den offentlige debat, så synes den venstreorienterede at blive helt overrasket over, at der kan findes argumenter, som taler imod venstreorienterede synspunkter.

Sikke noget, sikke noget.

Sjovt er det dog, som både Henrik Gade Jensen, Ole Birk Olesen og ikke mindst de utallige borgerlige der har skrevet kommentarer til deres påstande gør sig skyldige i præcist det de anklager venstreorienterede for. Flere af kommentarerne kunne passe ind under mere end en kategori. Den “manglende dannelse” er f.eks. et overordnet tema :Højreorienterede menneskers fuldstændige analfabetisme i forhold til venstreorienteredes politiske holdninger…

Bjarke Hansen
(Venstreorienterede red.) er simpelthen så sikre i deres fund af den hellige politiske gral (der ellers ofte kun baserer sig på følelser og forkerte oplysninger om faktuelle forhold), at de simpelthen ikke gider undersøge deres modstanderes argumenter.

Bjørn Hilfiger Larsen
I øvrigt kan man vist rolig konkludere, at netop det at opfatte sig selv som et godt menneske, ja et bedre menneske end dem på blå stue, ligger så dybt begravet i en hver socialist, det er jo netop denne selvopfattelse der skal dække over deres egoistiske tilbøjligheder, når de i flok skriger solidaritet, men i virkeligheden mener, jeg vil have mere og yde mindre.

Johannes Wachtman
– den slags som i dag er socialister/humanister var for 200 år siden i stedet stærkt religiøse. Der ER ingen forskel på socialister/humanister og religiøse – det er eksakt den samme mennesketype som tiltrækkes af ideologier eller af religioner, og det er slet ikke forkert at sige ideologi=religion.

Skovgaard
Venstreorienterede føler mere end de tænker. Dette er forklaringen på alt omkring dem. Liberalisme er ikke raketvidenskab, så jeg kan ikke se at de borgerlige skal have skyld for venstreorienteredes ignorance.Simpel ondskab som forklaringsmodel…

Rasmus J
…stemmer du f.eks. på socialdemokraterne, så vil jeg kalde dig en diktatorisk socialist…

…Men behøves jo ikke altid være så konfrontatorisk, så jeg vil undlade diktatorisk, og blot holde mig til socialist… det er jo aligevel stort set det samme i praksis…

Lars Kiil
Venstreorienterede og humanister er simple tyveknægte. De vil have flittige menneskers penge og en masse velfærdsydelser, som de ikke selv vil betale for. At være venstreorienteret er umoralsk.Hvorfor skal fede tabere fra socialklasse 4 eller 5 have andre til at betale hos lægen eller på hospitalet, når deres elendige livsstil har gjort den syge. Betal selv for din fedmeoperation fede svin eller spis noget mindre.Det skal være en økonomisk fordel for en selv at leve sundt.

P Larsen
Hvor er det dog uhyggeligt, at så mange … veluddannede … mennesker finder den dybeste og eneste mening med livet i Marxismen… De går ind for dødsstraf som modgift til “de onde”… altså dem der ikke har “DEN RIGTIGE MENING”.

Det er landsforrædderi mod demokratiet og den individuelle frihed… det er diskrimination og diktatur i eet stykke. Det er grænseløs idioti … eller magtbegær…. eller er det gemen misundelse?

Far Jensen
Kommunismen er en verdensomspændende blodrus og hjernebetændelse.

[…]

Også her i Danmark har den blodige hænder. Op mod 700.000 danske børn er blevet slået ihjel inden de nåede at se dagens lys. En massakre der startede med rødstrømpeløgne om at et ufødt barn ikke var et selvstændigt levende menneske.

[…]

Det mest uhyggelige er, at de røde betonhoveder efterhånden camouflerer sig som alt muligt andet end DKP-folk. I dag kan de finde på at kalde sig radikale, konservative, borgerlige, sf’ere osv., osv.Borgerlige fraser venstreorienterede har hørt tusind gange før…

marius
Konsekvensen af ikke at tage disse opgør er, at alle problemer tilskrives ondskab hos de borgerlige – og ikke som konsekvens af venstreorienterede idéer.

Morten Grosbøl
For en socialist er virkeligheden et uinteressant særtilfælde.

Henrik Petersen
Nazisme var klart en afart af socialisme.…og man kunne blive ved og ved og ved, men indlægget ville blive for langt. Læs eventuelt selv flere sjove og hykleriske indlæg i kommentarfelterne til de to artikler.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s