Tanker om politik og historie…

Henrik Ræder Clausen og den selektive terrorisme

Posted in Dansk Folkeparti, Højrefløjen, USA by polyb on 4. november 2010
Henrik Ræder Clausen, Dansk Folkeparti

Henrik R. Clausen, Dansk Folkeparti

Navigerer man med jævne mellemrum lidt rundt i kommentarsporene hos de forskellige danske aviser og blogs på nettet, så vil man uundgåeligt på et eller andet tidspunkt støde ind i Henrik Ræder Clausen, eller “Henrik R Clausen” som han oftest underskriver sine indlæg. Ud over at være en meget aktiv debattør er Henrik medlem af Dansk Folkeparti, sidder i bestyrelsen hos partiets lokalafdeling i Århus, og har stillet op for partiet ved valg til Europa Parlamentet.

Forleden dag offentliggjorde p77.dk en artikel, der underbyggede hvorledes Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard, havde holdt et foredrag arrangeret af organisationen “Jewish Defence League” eller JDL. Et opslag på organisationens canadiske blog bekræfter ligeledes samarbejdet.

…og hvad er der så galt med det?
Som artiklen på p77.dk påpeger, så anså det amerikanske forbundspoliti, FBI, tilbage i 2001 JDL for at være en voldelig ekstremistisk organisation. Aktive medlemmer af gruppen havde blandt andet den 11. december 2001 planlagt at bombe en californisk moske, samt et lokalt kontor for det republikanske medlem af kongressen Darrell Issa. Ifølge Wikipedia har gruppen også været involveret i flere andre episoder af terroristisk karakter siden dens oprettelse i 1968 – episoder hvor mennesker er omkommet. Under en høring i den amerikanske Kongress i 2004, beskrev to medlemmer af FBI, deriblandt et højtstående medlem af anti-terror afdelingen, JDL som henholdsvis “a known violent extremist Jewish Organization” og “a proscribed terrorist group”.

Men hvad har det med Henrik Ræder Clausen at gøre?
Hvis der er noget højrenationale ikke bryder sig om, så er det når Trykkefrihedsselskabet bliver kritiseret. Hvis der er noget en højrenational som Henrik Ræder Clausen, der har en lang karriere indenfor disciplinen “at skubbe alle dårligdomme over på venstrefløjen”, især ikke bryder sig om, så er det når en organisation, eller nogle mennesker, som han ikke lige kan lave denne leg med, foretager sig noget forkasteligt – f.eks. terrorisme. Denne situation må siges at have ramt helt plet i den henseende. Lars Hedegaard bliver kritiseret, og bliver kædet sammen med en terrorgruppe, JDL, som selv ikke i et meget underligt verdensbillede som Henriks kan placeres på venstrefløjen.

Benægt, benægt, benægt…
Heldigvis har Frank Hvam og Casper Christensen lært os hvordan en rigtig klovn skal komme ud af sådan en situation – og Henrik Ræder Clausen har hørt godt efter i timerne. Hvis vi ikke kan få sammenhængen imellem Lars Hedegaard og JDL fejet til siden, og vi ikke kan få placeret JDL på venstrefløjen sammen med alle de andre dårlige mennesker, så må vi hellere benægte at der er noget uldent ved den organisation. Og det er så lige præcist det Henrik er godt i gang med inde på 180grader.dk.

Fremgangsmåden er følgende :
Angrib afsenderen af budskabet – hvis han/hun er utroværdig, så er budskabet automatisk usandt.
– Kald de der mistænkeliggør JDL for anti-semiter – anti-semiter er dårlige mennesker og utroværdige ekstremister.
– Forklar det urimelige i at en jødisk organisation kritiseres, når muslimer og venstreorienterede er meget værre.
– Påpeg at JDL selv siger at de tager afstand fra terror – for hvis folk siger noget om sig selv, så er det korrekt.
– Begynd at true modstanderne med injurier – så kan folk se at du virkeligt mener det alvorligt med benægtelsen.

Interessante links :
Henrik Ræder Clausen, Dansk Folkeparti og “The Yugoslavia Death Camp Hoax” – Bohemian Rhapsody

Se eventuelt også :
Nazismen er ikke placeret på venstrefløjen

Reklamer

9 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Christian Rask said, on 4. november 2010 at 21:00

  God artikel Polyb, jeg mødte for første gang den gode mand i debat i dag. Og jeg skal love for der blev gået efter bolden i stedet for manden.

  Jewish Defense League har faktisk begået ægte terror, mord, bombeangreb mv. siden 1968. Det er ikke bare nogle teenagere der køber kunstgødning uden at vide hvad de skal gøre med det.

  Men det troede Ræder at han kunne lave om til antisemitisme.

  Om igen.

 2. polyb said, on 5. november 2010 at 00:32

  Mange tak – jeg synes også han er ude på lidt dybt vand.

  Endnu en kommentar fra Henrik Ræder Clausen :

  Jeg må indrømme, at jeg har en vis respekt for de folk (JDL red.), der arbejdede så modigt på at beskytte jøderne mod Sovjetunionen.

 3. polyb said, on 5. november 2010 at 08:59

  Henrik Ræder Clausen fortsætter i samme spor :

  Det springende punkt er det, som venstreekstremister og jødehadere stædigt nægter at indse:

  JDL er ikke nogen terrororganisation, det er en anti-racistisk organisation, der har brugt voldelige midler til at beskytte jøder mod overgreb verden over, specielt i Sovjetunionen.

  De fordømmer terror ubetinget, i modsætning til de islamiske organisationer, venstreloonier elsker så højt.

  Folk der er uenige med ham er jødehadere og/eller venstreekstremister – bonus point for at gætte hvilken af disse to grupperinger FBI tilhører 🙂

  JDL er ikke en terrororganisation, fordi det siger de jo selv – nå ja, og så elsker venstrefløjen islamistiske terrorister.

  Det er simpelthen for grinagtigt.

 4. Michael Larsen said, on 5. november 2010 at 13:29

  Jeg tænker bare på, hvordan man kan stemme på denne mand. Hvis man ikke er enig med ham så er man jødehader eller Dhimmi. Men er det ikke partiets linje

 5. […] Dansk Folkeparti, er tilsyneladende ikke den eneste politiker fra højrefløjen der har et meget selektivt forhold til hvem der er terrorister, og hvem der er fornuftige grupperinger, som er værd at […]

 6. polyb said, on 15. juni 2012 at 10:20

  Jewish Defence Leagues britiske afdeling hylder Anders Breiviks terrorangreb på Utøya.

  Tosseanstalten har mere om det:
  http://tosseanstalten.wordpress.com/2012/06/15/jewish-defence-league-uk-hylder-anders-breivik/

  Vi snakker stadig om de samme mennesker som Henrik Ræder Clausen fra Dansk Folkeparti er vældig glad for.

 7. […] jeg før har påpeget, så har Henrik Ræder Clausen fra Dansk Folkeparti et meget underligt forhold til organisationen […]

 8. Viking said, on 27. oktober 2013 at 08:21

  Jeg ser mig selv som nationalkonservativ/nationaldemokrat og benægt intet i din artikel.
  “Trykkefrihedsselskabet” har absolut intet med mig at gøre. Lars Hedegaards snak om “alle muslimer voldtager deres børn” er et godt eksempel på deres antinationale og zionistiske tankesæt. Det samme gælder de “Fremgangsmåden er følgende” du skriver, standard kommunistisk, frankfurterskole og zionistiske “shaming” taktik.
  Det samme gælder deres “kommunismen og nationalsocialismen er det samme” snak, som mange elsker på for eksempel Uriasposten.
  Jeg er ikke medlem af Danskernes Parti, men det er her jeg finder håb. Hvis du/i ønsker en mere saglig og sober debat så læs deres materiale og synspunkter. Også på Nationaldemokraten.dk
  Jeg kan også forslå Hammersmeden og Balder Blog, her kan man læse om ting som “Trykkefrihedsselskabet”, 180grader osv. prøver at undgå og/eller lyve sig fra.
  Som ægte nationalkonservativ/nationaldemokrat behøver man ikke løgn og bedrag, sandheden er slem nok 🙂

 9. polyb said, on 1. december 2013 at 14:13

  Jeg tvivler på at jeg finder meget saglig debat hos holocaust benægtere osv. 😉


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s