Tanker om politik og historie…

Kim Møller støtter White Pride projekt!

Posted in Højrefløjen by polyb on 31. december 2010

Kim Møller, fra den kendte højrenationale blog Uriasposten, bragte kort før jul et indlæg, hvor han opfordrede sine læsere til at støtte projektet “Stopvolden.nu”.

“Stopvolden.nu” forsøger udadtil at virke som et “stuerent” alternativ til “Stop Had Forbrydelser”, et projekt startet af blandt andet Københavns Politi, Institut for Menneskerettigheder og Frederiksberg Kommune, som forsøger at sætte spot på hadforbrydelser. “Stop Had Forbrydelser” er blevet kritiseret for, især igennem de reklamer der benyttes, at insinuere at hadforbrydelser er noget der kun bliver begået af etnisk danskere imod indvandrere. Denne kritik er helt berettiget, og der er vel forhåbentlig ingen der er i tvivl om, at der i høj grad også bliver begået hadforbrydelser den modsatte vej. Der er altså intet i sig selv galt med kritik af “Stop Had Forbrydelser” eller forsøg på at skabe debat omkring emnet.

Men hvad er der så galt?
Et hurtigt lille opslag på “Stopvolden.nu” hos dandomain.dk viser, at domænet er ejet af foreningen Vederfølner. For de der ikke er bekendte med foreningen, så er det en forholdsvis ny forening på den ekstreme højrefløj startet af tidligere Dansk Front medlemmer. Det er en forening, hvor der er et helt enormt personsammenfald med den voldelige højreradikale gruppe White Pride, der står bag flere overfald i Århus på især venstreorienterede og indvandrere, men også på helt almindelige unge mennesker, der bare var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Vederfølner er på sin vis White Prides politiske gren. At lige netop White Pride forsøger sig med et projekt under titlen “Stop Volden Nu!” er mere end lettere komisk.

Kim Møller fra Uriasposten støtter altså i dette tilfælde et Vederfølner/White Pride projekt, uden overhovedet så meget som at gøre læserne opmærksomme på hvem der står bag projektet – og uden overhovedet at gøre sig nogle tanker omkring det ironiske i at lige netop White Pride siger “Stop Volden Nu!”. Selv har han naturligvis ingen kommentarer, når der spørges ind til denne støtte.

Reklamer

31 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. WilliamJansen said, on 31. december 2010 at 16:16

  Interessant, men…

  Du bliver nød til at give en kilde på Vederfølner/White Pride-forbindelsen. Ekstraordinært tunge anklager kræver nidkærhed i dokumentationen.

 2. polyb said, on 31. december 2010 at 17:13

  @William
  Du har ret. Jeg er nok lidt hjemby handicappet og antager fejlagtigt at det er almen viden.

  Blandt andet Redox har beskrevet forbindelserne i denne artikel :
  Århus 08

  Århus Stiftstidende har også bragt masser af artikler om forbindelserne :
  Vederfølner kan ikke styre højre-bøllerne
  Kampsport med White Pride er ok
  Konkurrence om bedste tilsvining

  Jyllandsposten :
  Politisk vold er blusset op

  Det er i hvert fald ikke en sammenhæng der ikke kan mere end overtrumfe de sammenhænge Kim selv oftest drager imellem forskellige venstreorienterede grupperinger.

  …og godt nytår forresten 🙂

 3. WilliamJansen said, on 31. december 2010 at 18:05

  Jeg mener ikke at forbindelsen er af et omfang, som kan bære overskriften “Kim Møller støtter White Pride-projekt.” “Kim Møller støtter Vederfølner-projekt”, og så mere eller mindre det samme indhold, havde været mere rammende.

  For at overskriften skal holde, så skal Møller selv have købt at der er en signifikant forbindelse, og dermed være bevidst om at han støtter et White Pride-projekt. Sådan tror jeg ikke at kim møller ser på det, og i dette tilfælde er det hans egen subjektive vurdering, som vi bør fælde moralsk dom på baggrund af.

  Jeg kan tro på at Kim Møller har en lille snert af “min fjende’s fjende”-sympati for White Pride, men så er den heller ikke længere. Kim Møller er ikke racist, og han finder racisme lige så afskyeligt, som du og jeg gør.

  …og nårh ja, Godt Nytår!

  Cue Kid Rock:

 4. polyb said, on 31. december 2010 at 19:51

  @William
  Jeg vil gerne indrømme at overskriften er lidt provokerende – men den holder 100% vand sammenlignet med de sammenhænge Kim Møller selv drager imellem forskellige grupperinger.

  Jeg mener ikke at forbindelsen er af et omfang, som kan bære overskriften “Kim Møller støtter White Pride-projekt.” “Kim Møller støtter Vederfølner-projekt”, og så mere eller mindre det samme indhold, havde været mere rammende.

  Jeg synes personligt at forbindelsen er helt umulig at komme udenom. Tillad mig at citere et par passager fra Redox rapporten :

  Det viser sig, at Vederfølner er den direkte fortsættelse af Dansk Front, og at White Pride er faste gæster ved foreningens arrangementer. Ved foreningens store sommerfest tidligere i år bar medlemmer af den racistiske og voldelige hooligangruppe officielle Vederfølner-jakker da de tog imod gæsterne ved et aftalt opsamlingssted.

  Det faktum, at flere bestyrelsesmedlemmer i Vederfølner over en årrække har trænet ledende White Pride-hooligans i kampsportsteknikker igennem foreningen Forsvardem bør således tjene som en advarsel for de unge mennesker, som overvejer at blive medlem af foreningen.

  Vederfølners møder er nemlig samlingspunkt for den gruppe af højreekstremister, som de seneste år har stået bag utallige overfald, systematisk hærværk samt udbredelse af racistisk og nazistisk propaganda i Århus-området. Samme persongruppe som mødtes i Dansk Front, og som udgør den nye generation i White Pride.

  Til foreningens generalforsamling d. 8.-9. marts 2008 deltog for eksempel hærværksmanden Thomas Vestergaard samt hooligan-lederen Simon Hvass Jakobsen sammen med Nick Schwabach, Stefan Lindskov Timm og Morten Kjeldsen. Alle medlemmer af hooligangruppen White Pride. Derudover deltog Daniel Carlsen fra nazipartiet DNSB.

  Man kan mene om Redox hvad man vil, men de har billeder af alle disse mennesker til arrangementer sammen. Ledende medlemmer af Vederfølner har været aktive, eller er stadigvæk aktive, i White Pride. Disse mennesker træner kampsport sammen. White Pride benyttes som vagtværn ved arrangementer hos både Vederfølner og andre højreekstremistiske grupperinger som Den Danske Forening. Alle disse ting ville være helt enormt signifikante for Kim Møller, og ville resultere i dusinvis af blog indlæg, hvis det var venstrefløjen det drejede sig om.

  For at overskriften skal holde, så skal Møller selv have købt at der er en signifikant forbindelse, og dermed være bevidst om at han støtter et White Pride-projekt.

  Det er muligt at Kim Møller bare er fuldstændigt naiv omkring disse sammenhænge. Det virker dog underligt, da meget mindre sammenhænge falder manden for øjnene så snart noget bare lugter lidt af venstrefløj. Han kan simpelthen ikke mene at der ikke er en signifikant forbindelse imellem Vederfølner og White Pride uden at være en hykler omkring næsten alle hans skriverier omkring venstrefløjen. Forbindelsen er langt større end enhver forbindelse der eksempelvis måtte være imellem AFA og Enhedslisten – ja, der er på mange måder stort set tale om en og samme “forening”. Jeg tror der, som du selv er inde på, er tale om at Kim Møller bare er utroligt selektiv i forhold til hvad der er problematisk. White Pride er på hans side – altså er de ikke nær det samme problem og deres metoder er ikke nær så forkerte, som når det er autonome osv. at det drejer sig om. Det passer også meget godt sammen med, at han gang på gang i diskussioner bagataliserer højrefløjens vold. “Venstrefløjen er meget værre!” “Højrefløjens vold er en respons på venstrefløjens.” osv. osv. Jeg tror skam heller ikke at Kim er racist – det er ikke race han går op i, vel nærmere kultur, religion, ideologi osv.

  Lækkert nummer i øvrigt, og nu må jeg hellere holde nytår indtil engang i morgen 🙂

 5. polyb said, on 1. januar 2011 at 09:37

  Kim Møller har nu kommenteret indlægget, men har selvfølgelig stadig overhovedet ikke givet en forklaring på hans støtte til projektet.

  Møller skriver :
  23. december, cirka middag. Den lejlighedsvise venstrefløjsdebattør ‘Polyb’ blogger en historie med overskriften: “Kim Møller støtter White Pride projekt”. For ‘Polyb’ er undertegnede en halv-militant højreradikal.

  Mit svar :
  Det var nu i går (den 31. december) jeg skrev indlægget, efter at du i flere dage ikke havde givet en forklaring på støtten, og ikke den 23. december.

  Jeg anser dig ikke for værende en hverken halv- eller helmilitant højreradikal. Du er bare enten enormt ignorant når det kommer til problemer på din egen fløj, eller også er du selektiv og ligeglad når det ikke er venstrefløjen det drejer sig om.

 6. Morten - - - said, on 1. januar 2011 at 12:37

  Det er sandt, at projektet ‘Stopvolden.nu’ forekommer polemisk, fordi, ja undskyld, det er polemisk. Som sådan tjener det også et formål: Det bringer en indvending, som er meget påtrængende.

  Man kan nok sige lidt af det samme om dette projekt, som man kan sige om Trykkefrihedsselskabet.

  Spørgsmålet er imidlertid, om det er så ensidigt polemisk, at det for den sags skyld kan have voldelige personer som ophavsmænd.

  Det håber jeg ikke.

  Hvad jeg derimod håber er, at projektet får så megen gennemslagskraft, at det virker opdragende. For man skal jo ikke kaste med sten, når man selv bor i et glashus – samt feje for egen dør først, og hvad vi ellers plejer at sige.

  Godt Nytår!

  – – –

 7. søren mortensen said, on 1. januar 2011 at 13:16

  At påstå at vederfølner og white pride er det samme er noget sludder. White pride er en fraktion omkring agf. Vederfølner er en forening der har som formål at oplyse danskere omkring de fare landet befinder sig i med den voldsomme indvandring fra ikke vestlige lande.
  Stop volden kampagne som vi har startet har til formål at oplyse hvordan virkelighedens danmark ser ud og ikke som den skattebetalte kampagne der bevist fortier fakta omkring had forbrydelser. Lær gerne mere på http://www.stopvolden.nu
  Med venlig hilsen Søren Mortensen bestyrelsemedlem vederfølner.

 8. polyb said, on 1. januar 2011 at 14:19

  @Søren Mortensen
  Det er jo ikke korrekt. En hurtig google søgning på dit eget navn, viser også flere episoder hvor du hænger ud med folk fra White Pride, ligesom der er forbindelse til den altid spøjse Michael Ellegaard og Frit Danmark :
  Højreekstremister til kommunalvalg på Fyn

  Flere af dine medbestyrelsesmedlemmer er ifølge blandt andet Redox og Århus Stiftstidende nuværende eller tidligere White Pride medlemmer, som vist i de links jeg har postet længere oppe, og også nævnes sammen med dit navn her :
  Ny bestyrelse i Århus-forening

  Benægter du det?

  Hvad siger du til alle de kilder der peger på denne sammenhæng? At du bare kalder det sludder, og derpå opsummerer det officielle billede udadtil, er lidt svært at bruge til noget.

 9. søren mortensen said, on 1. januar 2011 at 16:33

  @Polyb
  Hvis du ser lidt på bestyrelsen i dag er der ingen der er medlemmer af WP. At bruge den venstre ekstremistist terrororganisation redox som kilde er som at bede fanden læse biblen.
  http://junikredsen.wordpress.com/2010/03/01/reodx-hacker-knaldet/

 10. WilliamJansen said, on 1. januar 2011 at 16:48

  @ Søren, du skriver: Hvis du ser lidt på bestyrelsen i dag er der ingen der er medlemmer af WP.

  WJ: Kan jeg på baggrund af denne kommentar konkludere at du er bekendt med Vederfølner. Hvis ja; hvem du om der tidligere har siddet WP-medlemmer i bestyrelsen? Har nogen af de nuværende bestyrelsesmedlemmer siddet der samtidigt med WP-medlemmer?

  Søren: At bruge den venstre ekstremistist terrororganisation redox som kilde er som at bede fanden læse biblen.

  WJ: Hvorefter du linker til de race-fikserede højre-dhimmier fra JuniKredsen, som gladeligt kaster om sig med løst-hængende “ilfg. JuniKredsens kilder”-henvisninger ud i intetheden. Det indlæg du linker til er veldokumenteret og indeholder kilde-angivelser, men det er altså undtagelsen fra deres side.

 11. polyb said, on 1. januar 2011 at 16:55

  @Søren Mortensen
  Hvis du ser lidt på bestyrelsen i dag er der ingen der er medlemmer af WP.

  Men flere der har været det eller?

  Ifølge modstand.nu ser bestyrelsen således ud :
  – Lars G. Larsen er formand
  – Rene Lindberg er næstformand
  – Lars Rask er kasserer
  – Søren Mortensen er menigt bestyrelsesmedlem
  – Dan Jochumsen er menigt bestyrelsesmedlem

  Google søgninger viser umiddelbart, at som minimum Rene Lindberg og Lars Rask Eriksson er indblandet i White Pride.

  At bruge den venstre ekstremistist terrororganisation redox som kilde er som at bede fanden læse biblen.

  Redox er hverken mere eller mindre troværdig end Junikredsen. Derudover, så lyver billederne nu engang ikke.

 12. WilliamJansen said, on 1. januar 2011 at 17:26

  @ Polyb:

  Jeg finder kun dokumentation for Lars Rask Eriksson’s tidligere WP-medlemskab. Med Rene Lindberg afslører google ingenting, og ikke engang Redox hævder et WP-medlemskab.

 13. polyb said, on 1. januar 2011 at 17:45

  @William
  Jeg forestiller mig ikke at White Pride er en gruppering man som sådan har et medlemskab af, det er vel mere løst og baseret på hvem man hænger ud sammen med osv. Det er muligt jeg tager fejl derom.

  I Århus08 artiklen skriver Redox om Rene Lindberg :

  SUA og Galehusets lukning
  Da Rene Lindberg, som driver fansiden hjemmesiden Lindb3rg.dk, i 2007 bliver ekskluderet fra Galehuset på grund af sine kontakter til White Pride og danner sin egen gruppe bliver navnet derfor: Spicy Ultras Aarhus (SUA).

  Galehusets linie har fra start været, at man ikke ville acceptere White Pride – eller deres venner. Da Rene Lindberg gentagne gange bliver set sammen med blandt andet tvillingerne Rasmus og Mikkel Bonde Jacobsen, som tidligere har været en del af inderkernen i White Pride, bliver han derfor ekskluderet. Han tager sine 10 nærmeste allierede med over i SUA. Det drejer sig hovedsagligt om yngre folk, som er trætte af ”den gamle generation” i Galehuset, og som ikke deler den kritiske attitude overfor White Pride.

  Ifølge en tråd på anarcho.dk er Lindberg ligeledes blevet smidt ud af gruppen Nysir, pga. forbindelser til White Pride. En bruger spørger :

  Tænkt på at Rene Lindberg – som er dus med både UWP (White Pride red.polyb) og Vederfølner – først trak sig (eller blev smidt ud?) af Nysir, da Redox afslørede hans dobbelt-spil. Hvorfor gjorde I intet selv?

  …hvorefter en “Martin” fra Nysir ikke afkræfter dette.

  Manden er altså, skal man tro dette, helt klart en del af White Pride slænget. Hænger ud med dem til fodbold, til demonstrationer osv. Om ikke medlem, så i hvert fald meget indblandet med gruppen.

 14. Simon said, on 2. januar 2011 at 20:51

  Hvornår er man med i UWP? Når man drikker en øl med dem på en bar? Når man hilser på dem på stadion? Eller når man mødes med dem, med det ene formål at slås til bold og mod venstreorienterede?

  Det er forholdsvis let at gennemskue ikke? 😉 Selvfølgelig kender folk hinanden i en by med et forholdsvis lille fanmiljø på trods af byens størrelse (dermed ikke sagt at dem der er der, ikke gør et sindsygt godt arbejde)

  Jeg har engang givet en som nu er venstreradikal afa en øl. Betyder det at jeg er venstreradikal nu?

  Alle de her små ting, som du desperat prøver at bruge til at binde UWP sammen med Vederfølner er jo latterlige…

  Fordi en eller anden som udgav sig for at være ledende for Vederfølner åbenbart ikke har afkræftet noget omkring Lindberg, er absolut intet bevis for dine påstande.
  Og bare fordi nogle folk fra UWP er at finde på det samme billede som folk fra Vederfølner så betyder det jo ikke, at Vederfølner er UWP eller omvendt. Og det er vel blot positiv hvis voldige unge, finder over i det fredelige Vederfølner ikke? Eller vil du bare gerne kunne sige, at de alle sammen er voldspsykopater fordi det gavner din sag?

 15. polyb said, on 2. januar 2011 at 21:25

  @Simon
  Tak for din kommentar.

  Jeg har engang givet en som nu er venstreradikal afa en øl. Betyder det at jeg er venstreradikal nu?

  Nej, der er ikke nødvendigvis noget politisk i at drikke en øl sammen, eller i at se fodbold sammen. Der er derimod noget politisk i at gå til demonstrationer sammen, i at gå til politiske foreningsmøder sammen, i at agere vagtværn iført en forenings t-shirts osv. osv.

  Fordi en eller anden som udgav sig for at være ledende for Vederfølner åbenbart ikke har afkræftet noget omkring Lindberg…

  Det er ikke en der udgiver sig for at være ledende indenfor Vederfølner, men en der meget troværdigt udgiver sig for at være talsmand for Nysir og svarer på alle de kritiske spørgsmål fra brugerne af anarcho-forummet.

  …bare fordi nogle folk fra UWP er at finde på det samme billede som folk fra Vederfølner så betyder det jo ikke, at Vederfølner er UWP eller omvendt.

  Nej, men nu er det jo ikke bare nogle billeder af person X og person Y sammen. Selvfølgelig er du ikke nødvendigvis medlem af White Pride fordi du bliver fanget ved siden af dem foran pølsevognen på stadion. Men der er her tale om billeder fra politiske begivenheder hos Vederfølner. Billeder af folk i Vederfølner t-shirts osv. osv. Det er specielle situationer.

  …det er vel blot positiv hvis voldige unge, finder over i det fredelige Vederfølner ikke?

  Du antager at Vederfølner er fredelig. Det hænger ikke sammen med at medlemmer af gruppen, ifølge eksempelvis Redox, er blevet dømt for vold :
  Højreekstreme dømt for vold

  En John Seiersen fra Vederfølner nævnes som havende modtaget en dom for vold imod nogle venstreorienterede, ligesom en Thomas Vestergaard, aktiv i Vederfølner og White Pride, er dømt for omfattende politisk hærværk imod Enhedslisten. Samme Vestergaard skulle også senere have været varetægtsfængslet for at overfalde nogle venstreorienterede. Han skulle så, først efter at dette kom offentligt frem, være officielt smidt ud af Vederfølner, men stadig en del af slænget til diverse komsammener. At disse mennesker er dømt for disse ting vil du vel ikke benægte? At de er aktive i Vederfølner gætter jeg på at du er uenig i?

  …vil du bare gerne kunne sige, at de alle sammen er voldspsykopater fordi det gavner din sag?

  Jeg tror ikke at alle medlemmer af Vederfølner er voldspsykopater. Men flere er indblandet i politisk vold, og flere er også både aktive i Vederfølner samtidig med at de er aktive i White Pride. Personsammenfaldet imellem Vederfølner og især White Pride, men i det hele taget med flere kontroversielle højreekstreme grupperinger, er enormt.

 16. Kimpo said, on 5. januar 2011 at 13:07

  Jeg har en gang for ikke så længe siden drukket en øl med Ole Sohn.

 17. polyb said, on 5. januar 2011 at 14:00

  @Kimpo
  Går du også til demonstrationer og politiske møder sammen med ham? Render du rundt i SF t-shirts? Træner du kampsport sammen med ham ham, for at have et sundt legeme og nogle kampmæssige færdigheder, når krigen imod kapitalismen for alvor bryder ud?

 18. Kimpo said, on 6. januar 2011 at 17:49

  Jeg har været til demo med nogle muslimske enhedslistetyper for ikke ret længe siden.

 19. polyb said, on 10. januar 2011 at 23:07

  Kim Møller nægter stadigvæk overhovedet at forholde sig til kritikken og går i stedet i offerrollen og kalder det “hetz”.

  Kim Møller skriver :

  Jeg betragter din post og stadige insinuationer, som hetz i den reneste form, og den slags må du gøre andetsteds. Du har en kommentar tilbage i den her postering, og jeg anbefaler du linker direkte til din blog. Den kan jeg så ignorere.

  Du skrev: “Grænsen er for Tesfaye flydende imellem SF og DKP-ML – men Vederfølner og White Pride har intet med hinanden at gøre… Sjovt som der konkluderes helt forskelligt alt efter hvilken fløj vi taler om.”

  Det er det man kalder et stråmandsargument.

  Overskriften på din postering var “Kim Møller støtter White Pride-projekt”, hvad du gentog med et retorisk spørgsmål her på siden: “Hvorfor støtter du et White Pride-projekt?”.

  Du argumenterede med, at jeg linker til en Vederfølner-hjemmeside. Jeg støtter White Pride, fordi du relaterer Vederfølner (A) til White Pride (B).

  Det svarer til at jeg headlinede med: ‘Polyb støtter kommunist-projekt’, hvis du linkede til en SF-hjemmeside (relaterer til DKP qua sin oprindelse) eller en blogpost for Matthias Tesfaye, som qua sin fortid relaterer til DKP-ML (B).

  Det kunne jeg aldrig drømme om, ikke bare fordi det er indlysende absurd, men fordi, der jo er en grund til at SF blev grundlagt, ligesom der er en grund til at Tesfaye har opgivet revolutionstanken og stemmer på et demokratisk parti. På samme måde med Vederfølner, der i lighed med SF har et demokratisk udgangspunkt.

  Polyb skriver :

  “Du argumenterede med, at jeg linker til en Vederfølner-hjemmeside.”

  Nej jeg gjorde ikke – det ville klæde dig, om du forholdte dig til argumenterne fremfor at bagatelliserer dem og opstille let nedskydelige stråmænd i stedet.

  Jeg anklagede dig for at støtte et Vederføler projekt, enten velvidende og ligeglad med at Vederfølner og White Pride på mange måder er en og samme gruppering eller ignorant overfor det. Det drejer sig ingenlunde om en anklage udelukkende baseret på et link. Hvis det var tilfældet, så linker du jo også til det åbentlyst semi-racistiske JuniKredsen og andre kontroversielle sider. Nej, du støttede og støtter åbentlyst projektet – det drejer sig ikke bare om at linke til en blogpost fra en politiker fra X der har eller havde forbindelser til Y.

  Du ikke engang gjorde dig tanker om hverken det faktum at Vederfølner stod bag projektet, du ikke engang nævnte det overfor dit publikum. Det eneste du senere hen har mandet dig op til at uden nogle som helst argumenter fuldstændigt at afvise sammenhængen med White Pride.

  Dine trusler om banning kan jeg ikke tage seriøst, og de er sådan set ikke udtryk for andet end at din officielle kommentarpolitik er løgn og at du ikke er interesseret i kritik.

  Hetz? Spar mig for forsøget på at påtage dig offerrollen.

  Kim Møller skriver :

  Du har fået dine femten minutter. Slut herfra.

  Der er åbenbart “ikke noget at komme efter”. Kritikere er ifølge Kim Møller bare folk der søger opmærksomhed. Manden er simpelthen en hykler, der har helt andre standarder for hvordan man behandler folk, alt efter hvilken politiske fløj de tilhører og har helt andre standarder for, hvad der er relevante forbindelser, alt efter hvilken politiske fløj der er tale om.

 20. ABC176 said, on 24. januar 2011 at 18:10

  Haha, i fatter jo ingenting!

 21. polyb said, on 24. januar 2011 at 19:37

  @ABC176
  Fortæl endelig mere – ovenstående er enormt uinteressant.

 22. polyb said, on 13. august 2011 at 07:55

  Så må det en gang for alle være bekræftet, at Vederfølner og White Pride stort set er en og samme gruppe.

  I Redox rapporten om ORG citeres et medlem af Vederfølner fra ORG’s interne forum:

  Det kan godt være vi selv mener vi sidder med løsningen, men mange af os er en del af problemet. Alle os der har været engageret i Dansk Front, White Pride eller Vederfølner vil være gift for et nyt parti.

  (…)

  Om det vil være en idé og få hjælp fra f.eks. Vederfølner så vil mit svar være klart Nej! En forening der engagere nuværende WP’ere der heiler og bruger vold som kampmiddel er ikke foreneligt med et politisk parti.

  I rest my case…

 23. […] eventuelt også : Kim Møller støtter White Pride projekt! Artificial Intelligence (AI) Intellektuel […]

 24. Viking said, on 24. august 2012 at 22:36

  “White Pride benyttes som vagtværn ved arrangementer hos både Vederfølner og andre højreekstremistiske grupperinger som Den Danske Forening.”

  Hvad med du laver en artikel om hvorfor det er nødvendigt for nationale og patrioter at have vagtværn.

 25. polyb said, on 25. august 2012 at 01:37

  @Viking
  Det er vel ret ligetil – men ikke interessant for min pointe.

  Men aktive på begge fløje er jo åbenlyst i fare for overfald fra modsatte fløj.

 26. Viking said, on 25. august 2012 at 18:17

  Polyb

  “Det er vel ret ligetil – men ikke interessant for min pointe.”

  Enig, problemet er venstrefløjs ekstremister og deres lige blandt de fremmedet.
  Danskernes Parti (og alle andre, måske undtaget DF) er nød til at holde hemmelige møder på grund af disse antidemokrater, det er ikke et problem for venstrefløjen og de fremmedet (og slet ikke i forhold til højrefløjen).
  Derfor holder det ikke når du skriver:

  “Men aktive på begge fløje er jo åbenlyst i fare for overfald fra modsatte fløj.”

  Du modificere sandheden. At èn venstreorienteret, homosexuel eller etniskfremmedet oplever noget negativt er ikke det samme som nar 100 eller 1000 vis af almindelige mennesker oplever det samme eller værre.

  Der ingen fra højrefløjen der prøver at frarøve venstrefløjens og de etniskfremmedets ret til forsamlingsfrihed og ytringsfrihed. Med andre ord, højrefløjen står ikke udenfor “ungdomshuset” når der er koncert for at genere og være voldlig, de er ikke et problem når antidemokraterne i Enhedslisten holder møde.
  Selv med venstrefløjs msm, kan venstrefløjen ikke dokumenter at højrefløjen er lige så voldlig som venstrefløjen og slet ikke værre. Det kan de heller ikke med hjælp fra Danmarks statistik, politiet og PET.
  Når en politiker er under fast beskyttelse af PET, så er det ikke højrefløjen der trusselen, men venstrefløjen, muslimerne osv.
  Det er venstrefløjen og de etniskfremmedet der er problemet, uden at jeg vil påstå vi andre er perfekte.

  Hvis venstrefløjen og de etniskfremmedet virkelig havde noget positivt (hvis multikultur og den slags var positivt), ville de ikke være nød til at bruge propaganda løgn, vold og andet negativt.

  Et godt råd kunne være (hvis du vil sammenligne højre med venstre) at du gøre det helt klart for dine læsere, at du i din artikel arbejder indefor Århus og eventuelt fortæller, at det er et lille problem i forhold til venstrefløjs ekstremisterne og de etniskfremmedet problemer vi har i Danmark. 😉

  Jeg er enig med WilliamJansens 2 første indlæg.

  Bla Bla 🙂
  Fortsat god weekend!

 27. polyb said, on 26. august 2012 at 21:07

  @Viking
  Der ingen fra højrefløjen der prøver at frarøve venstrefløjens og de etniskfremmedets ret til forsamlingsfrihed og ytringsfrihed.

  Det er simpelthen ikke korrekt. White Pride har f.eks. flere gange angrebet venstreorienterede møder i Aarhus – jeg husker lige umiddelbart historier fra medierne om at de har angrebet Enhedslistens lokaler, ligesom de har forsøgt at angribe “Huset”.

 28. Viking said, on 27. august 2012 at 01:11

  polyb

  “Det er simpelthen ikke korrekt. White Pride har f.eks. flere gange angrebet venstreorienterede møder i Aarhus – jeg husker lige umiddelbart historier fra medierne om at de har angrebet Enhedslistens lokaler, ligesom de har forsøgt at angribe “Huset”.”

  OK! Det kan jeg ikke huske, at havde set eller hørt noget om. Det er så noget helt unikt ved ved Århus, at højrefløjen angriber eller “svare” igen mod venstrefløjen på den måde. Men det ændre ikke på at det generelt går den anden vej. Bare se på “bunkeren i Greve” en af de få kendte højrefløjs adresser (måske den eneste offentlig kendte) i Danmark, og Jonni Hansens tidligere adresse på Amager og hvordan venstrefløjen har angrebet ham/dem siden slut 80èrne/start 90èrne. Flere 100 mod èn, bevæbnet med fyrværkeri, slagvåben og motorsave.

 29. polyb said, on 27. august 2012 at 14:01

  @Viking
  OK! Det kan jeg ikke huske, at havde set eller hørt noget om. Det er så noget helt unikt ved ved Århus, at højrefløjen angriber eller “svare” igen mod venstrefløjen på den måde.

  Det mener jeg heller ikke du har ret i – hvis de ikke gør det i København er det kun fordi de er i massivt undertal. Højreradikale har flere gange i provinsen, også udenfor Aarhus, angrebet venstreorienterede. Her et eksempel fra Kolding:
  http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/article1091687.ece

  Vi bliver ikke enige om at venstrefløjen er meget værre end højrefløjen 🙂

 30. Viking said, on 27. august 2012 at 20:36

  “Vi bliver ikke enige om at venstrefløjen er meget værre end højrefløjen”

  Men vi kan vel så blive enig om, at hvis 1000 laver problemer så er det værre end når 1 gør det.
  🙂

 31. polyb said, on 27. august 2012 at 21:20

  @Viking
  Men vi kan vel så blive enig om, at hvis 1000 laver problemer så er det værre end når 1 gør det. 🙂

  Det kan vi da, men det er ikke virkeligheden 😉


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s