Tanker om politik og historie…

Det typiske debatmønster?

Posted in Debunking, Højrefløjen, Liberalisme by polyb on 9. februar 2011

Administrerende Direktør Peter Foss har skrevet en vaske ægte liberal dommedagsprofeti – næsten lige så god som en tidligere vi har set – og inde på 180grader.dk er folk selvfølgelig helt oppe at ringe over denne visionære skribents forudsigelser.

Udviklingen i kommentarsporet er lidt sjov at følge. En bruger skriver blandt andet om “det typiske debatmønster” :

Louis B. Knockel
Ja, det typiske debatmønster er efterhånden

Højrefløjen: Argumenter, gode eller mindre gode, men dog forsøg på at forbinde de personlige meninger med den omgivende virkelighed.

Venstrefløjen: Følelser, ofte udtrykt i form af skældsord og beskyldninger. Få argumenter, flæben eller aggressivt skrigeri i stedet.

En anden bruger erklærer sig selvfølgelig med det samme enig deri, og det gør han så meget morsomt ved selvfølgelig selv at opfører sig som “venstrefløjen” åbenbart generelt gør det :

Jan Daniel Andersen
Præcis. Netop derfor er jeg holdt op med at deltage i debatterne med tossebørnene. Jeg poster blot information, så kan de læse den og té sig om de aber de er. 😉

Kommentarsporet er i det hele taget åbenbart fyldt med venstreorienterede, skal man tage debatmønstret som indtægt for politisk ståsted. Lad os tage et par stykker :

Thomas Christensen
Det er jo en absurd situation. Vi har haft en socialdemokratisk regering siden Uffe-manden tabte til Nyrup, og så vil fjolserne sætte en betonkommunist til at styre landets økonomi, fordi de farlige ultraliberalre har kørt landet i sænk. Det giver ingen mening. Overhovedet. LA gør da lidt godt med deres bløde, socialliberale udmeldinger. Man hvor fanden er de rigtige liberale mandfolk henne i dansk politik?

Jan Daniel Andersen
Lol! Spot on. I bizarroworld er socialdemokraterne helt sikkert blevet mere blå. I den virkelige verden er de gået fra at være et arbejder parti, til et nasserøvsparti, der understøtter dem der ikke gider lave noget.

Der er vist gået inflation i højre/venstre begrebet. Ikke mindst pga. af kommentarer som Polybs. Men “de” har jo også ødelagt ord som “racisme”, “solidaritet”, “retfærdighed” og “lighed”. Gad vide, hvad det næste bliver?

Frie tanker
Tsk, hvis du virkelig vil forarges, så læs blogs og kommentarer på avisen.dk

Jeg har netop offentliggjort mit meget anmelderroste blog-indlæg “Jeg hader alle sorte” på avisen.dk for at se hvordan det ville ændre verden, og om nogle af avisens læsere kunne/ville genkende mit billede af den røde retorik.

Det eneste resultat jeg fik var, at jeg blev bekræftet i alle mine egne fordomme og observationer af rød retorik, lede generaliseringer og kollektiv hjernevask.

På avisen.dk sidder nulevende mennesker i ramme alvor, og argumenterer for nationalisering af banker og multinationale selskaber. Rovet skal deles mellem de grådige, og bruges på endnu mere velfærd.

Det er som at træde ind i en tidslomme. Man er tilbage før murens fald, og efterlades med en undren over, hvor disse mennesker har været nedfrosset siden Sohn stod ved sin kommunisme.

Lad os lige opsummere blot denne lille række af “venstreorienterede” indlæg fra liberalistisk side :

Oppositionen/venstrefløjen er :
– tossebørn
– aber
– fjolser
– i Bizarroworld
– for Socialdemokratiets vedkommende et nasserøvsparti
– mennesker der ikke gider at lave noget
– kollektivt hjernevaskede
– ikke bedre end stalinister

…og det er med garanti ikke slut derinde endnu. I “bizarroworld” vender alting på hovedet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s