Tanker om politik og historie…

Random debunking

Posted in Debunking, Højrefløjen by polyb on 8. juni 2011

Af gud ved hvilken årsag begav jeg mig endnu engang ind på Morten Uhrskovs blog, og blev endnu engang overrasket… Nej, det passer jo ikke – der er efterhånden ingen grad af idioti derinde der kan overraske mig mere. Hjælp mig… Hvorfor gør jeg dette imod mig selv?

Nå, men mens Uhrskov i sig selv er underlig nok, så finder vi i kommentarsporet looneri der overgår selv hovedpersonens. “Det går raskt” skriver Morten Uhrskov. Det gør det vist også fra tanke til postering hos flere af hans læsere. Lad os se på et par stykker:

Bent Larsen skriver:

Det helt store chok venter danskerne i en ikke så fjern fremtid. Nemlig den dag, hvor muslimerne er talstærke nok til at etablere deres eget politiske parti. Samtlige muslimer i landet vil stemme på dette parti. Selv de idag etablerede muslimer i S – SF – Enhedslisten – Radikale, osv, vil smutte over i det muslimske parti. Og med de danske vælgere spredt ud over de idag eksisterende og håbløse politiske partier, vil den politiske magt i Danmark ligge nagelfast i DK.

Kære Bent.
Spærregrænsen ved folketingsvalg i Danmark ligger på 2%. Antallet af muslimske borgere i Danmark ligger i den virkelige verden på omkring 5% og i den højrenationale verden et sted imellem 10 og 20%. Hvis samtlige muslimer virkelig havde fælles politiske holdninger og en fælles politisk agenda, tror du så ikke at vi ville have set et sådant parti repræsenteret i Folketinget nu?

Hanna Egedius fra det smukke Prag skriver:

En borgerkrig venter. Den socialistiske leir, der sympatiserede såvel med nasjonalsocialister som med marxist-lenister, står nu skulder ved skulder med den islamistiske dødskult, den tredje perverterede utgave av socialismen.

Kære Hanna.
Socialismen og nationalsocialismen var dødsfjender. Noget af det første nazisterne foretog sig da de kom til magten i Tyskland, var at skille sig af med kommunisterne og socialdemokraterne. En af nazisternes største våben i kampen om at komme til magten var netop anti-marxismen, og deres tilhængere og støttere kom især fra såkaldt “nationalkonservative” kredse. Anti-parlamentarisme og anti-marxisme var in i disse kredse – bare spørg Jyllands-Posten.

Kim H skriver:

…nu hvor kommunisterne fylder landet med islamister og andre unions-påfund, kan vores velfærd vel snart ventes afløst af sovjetiske, libanesiske og græske tilstande, som så igen afløses af en “velordnet” og “velfungerende” sharia-stat.

Kære Kim.
Kommunisterne er ikke i nærheden af magten i Danmark. Sidst jeg tjekkede kunne de vist ikke engang blive enige om at danne et fælles parti. Der er muligvis nogle få af dem i Enhedslisten, et parti som oftest er i fare for ikke at klare spærregrænsen ved valg til Folketinget, men jeg tvivler på at de har ret meget til fælles med kommunisterne i det hedengangne Sovjetunionen.

Bitten-Kirsti fra København skriver:

Har nogen forresten overvejet, at de inficerede grøntsager kan have en anderledes nærliggende forklaring? Jeg tænker på terrorisme.

Der må jeg sgu melde pas og give op. Du vinder Bitten – jeg stemmer på DF til næste valg…

Se eventuelt også :
Intellektuel uhæderlighed
We have a winner…
Set udefra

Reklamer

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Fantomas said, on 9. juni 2011 at 16:30

  Oplæg på nettet om islam og muslimer har det med at tiltrække de største loonier. 🙂

  Hvad angår socialisme som i fx Sovjet og nationalsocialismen, er det ikke givet, at de er modsætninger, blot fordi de indbyrdes bekæmpede og stadig bekæmper hinanden. Inde for islam, kristendom og vel snart sagt alle større religioner bekæmper proponenter for forskellige retninger hinanden indbyrdes, men det betyder jo ikke, at den eller anden form for fx kristensom ikke er kristendom. Nationalsocialisterne ønsker og ønskede jo i lighed med andre socialister at nationalisere produktionsapparatet – og i det hele taget gennemføre egen dagsorden med tvang.

 2. polyb said, on 9. juni 2011 at 19:32

  @Fantomas
  Tak for din kommentar 🙂

  Hvad angår socialisme som i fx Sovjet og nationalsocialismen, er det ikke givet, at de er modsætninger, blot fordi de indbyrdes bekæmpede og stadig bekæmper hinanden.

  Helt enig, men det vores ven Hanna siger, er at socialisterne (vel forstået som de venstreorienterede af slagsen) skulle have sympatiseret med nazismen. Det er direkte løgn historisk set. Men derfor kan der som du siger jo godt være ligheder imellem eksempelvis nazismen og stalinismen eller Sovjetunionen og Det Tredje Rige.

  Jeg har skrevet et længere indlæg om nazisme=socialisme diskussionen her hvis det har interesse:
  https://polyb.wordpress.com/2010/02/14/nazismen-er-ikke-placeret-pa-venstrefl%C3%B8jen/


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s