Tanker om politik og historie…

Dagens hykler – Margrethe S. Hansen

Posted in Dagens hykler by polyb on 17. august 2011

Guderne vil vide, at jeg bestemt ikke er nogen fan af hverken Uriasposten eller manden bag siden – Kim Møller.

Men at Margrethe S. Hansen nu har anmeldt hr. Møller til politiet er simpelthen topmålet af hykleri.

Der er ingen tvivl om, at Kim Møller på Uriasposten tit og ofte opfører sig på en måde jeg uden at være juridisk ekspert vil mene grænser til, eller går over i, det ulovlige. Eksempelvis når han offentliggør navnet på en person bag en bils registreringsnummer. Manden har på en eller anden måde adgang til en masse oplysninger som den gennemsnitlige borger ikke uden videre kan få udleveret – og der skal ikke megen fantasi til at forestille sig hvordan det foregår. Ulovligt eller ej, så er det i hvert fald enormt dårlig stil i min bog – det samme er mange af hans skriverier om netop Margrethe S. Hansen.

Men…
Netop disse skriverier afslører jo også, med hvad man altså er nødt til at indrømme bygger på bedre argumenter og beviser end dem Margrethe omvendt fremsætter, at samme Margrethe S. Hansen også har været med til at offentliggøre Kim Møllers hemmelige adresse, at hun har været med til at poste billeder af Møller med en lort på hovedet og kalde ham en dårlig far, en alkoholiker, en pædofil og hvad dælen vi ellers har.

Reklamer

8 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Christian Rask said, on 18. august 2011 at 14:02

  Polyb, hvad du skriver er stærkt injuriende.

  Vil du være venlig at redegøre for, at Kim Møllers omtalte adresse på nogen måde skulle være hemmelig og vise at Margrethe S. Hansen skulle have kaldt Kim Møller for nogle af de ting du påstår.

 2. polyb said, on 18. august 2011 at 14:18

  Hej Christian
  Adressen er jo klart ikke direkte hemmelig, når den kan findes under et domain-navn. Ikke des jo mindre vil Kim Møller jo, som jeg har forstået det, gerne have sin hjemadresse holdt skjult og har da også ifølge eget udsagn hemmelig adresse nu. Når Margrethe selv ikke ønsker at folk skal kende til hendes privatadresse, så er det direkte hyklerisk at offentliggøre andre personers adresse, når disse ønsker det samme som hende selv.

  Mht. hvad Shansen og Kim Møller har kaldt hinanden, så kan du jo finde det i den ene retning med argumenter og beviser på den side jeg har linket til. Shansen har vel noget tilsvarende et sted?

 3. Christian Rask said, on 18. august 2011 at 15:41

  Tak for, at du trækker den forkerte påstand om at Kim Møllers hemmelige adresse tilbage.

  Hvis du undersøger sammenhængen har Margrethe jo for det første ikke direkte skrevet med henblik på at offentliggøre nogen adresse som det ofte fremstilles. Hun gengiver i en helt anden sammenhæng fuldstændig loyalt en chat, hvor en højreradikal kvinde i ramme alvor skriver domæneregistreringen for uriasposten.net i den tro, at det har noget med Margrethe eller bloggeren Carl-Erik Zølck at gøre. Da adressen jo er fuldt offentliggjort at Kim Møller selv hos domæneselskabet DK Hostmaster er der naturligvis ingen grund til at tro, at Kim Møller skulle ønske skjule den.

  Bedøm selv chatten på Netavisen P77:
  http://p77.dk/radikalisering/danmark/253-forklaedt-som-racist-pa-facebook-2-det-hojreradikale-netvaerk
  (Afsnittet nederst: Chat mellem Bjarke og hans venner.)

  Den famøse adresse var i øvrigt gemt så langt væk nede i et screenshot, at Kim Møller nemt kunne have rettet henvendelse, hvis han virkelig ønskede at skjule adressen. Men det ønskede han ikke, for i stedet skrev han nemlig straks en større artikel som du henviser til i dit indlæg, hvor han fortæller alt om adressen.

  Nu mangler du blot at trække tilbage, at Margrethe skulle have kaldt Kim Møller “en dårlig far, en alkoholiker, en pædofil” som du skriver. Jeg har læst Kim Møllers fire år lange miskreditering af Margrethe på den side du henviser til, som Kim Møller selv har måttet indrømme blot er en række indicier der intet beviser, og kan højst finde det sandsynliggjort at hun kan have linket til en gammel ‘mocumentary’-side, som Kim Møller åbenbart ikke kunne tåle.

  Når du tager den græske historiker Polybs navn på dig, for hvem pålidelighed og dygtighed er vigtigere end svungen stil som Wikipedia skriver, må du lade være med at fremsætte injurier du ikke kan påvise rigtigheden af. Ellers hedder det at løbe med ondsindet sladder.

  Jeg håber at du vil nøjes med at holde dig til fakta, og trække også den sidste påstand tilbage.

 4. polyb said, on 18. august 2011 at 19:08

  @Christian
  Jeg har ikke trukket noget tilbage.

  Så vidt jeg kan læse mig frem til, så har Møller hemmelig adresse, og at man har kunne finde hans adresse via hans domæne bunder i en fejl fra hans side. Når Monika ved så meget om det højrenationale miljø som hun giver udtryk for at gøre, så kan du simpelthen ikke bilde mig ind, at hun ikke udmærket vidste at Møller ikke ønskede sin adresse offentliggjort – og så er jeg et eller andet sted ligeglad med om hun kamuflerer det ind under et andet ærinde.

  Det er præcist det samme som når diverse højrenationale poster privatoplysninger om personer fra venstrefløjen, men forsøger at dække det ind under et andet formål end blot at offentliggøre disse personers tilholdssteder. Det er enormt dårlig stil i min bog, og jeg fastholder at Monika er en hykler på dette plan.

 5. Christian Rask said, on 18. august 2011 at 19:55

  Vi må være enige om, at Møller ikke havde sagt nogen steder, at hans adresse skulle være hemmelig, og at han selv havde offentliggjort sin adresse hos DK Hostmaster, fuldt tilgængelig for alle.

  Den var altså allerede “ude”, og der var ingen som hest nyhed i ikke at fjerne den fra chatudskriften.

  Vi må også kunne blive enige om, at Kim Møller hellere ville skynde sig at lave en stor nyhed end diskret at bede os om at fjerne adressen så andre ikke fik øje på den, hvilket er en helt ulogisk adfærd hvis virkelig ønsker at adressen skal være skjult.

  Det kan være at det var en fejl ikke at maskere adressen, men den var fuldt ud kendt i forvejen.

  At Margrethe skulle have sluppet adressen ud under dække af andre formål er forkert, og det viser reaktionen også. Så snart det kom frem at der skulle være et problem med adressen (som sagt via den stort anlagte artikel på Uriasposten), så blev den hurtigt og nemt fjernet fra P77, selvom ingen havde bedt om det og der som sagt ingen afsløring var overhovedet.

  I modsætning hertil har Møller udvist en helt anden adfærd på Uriasposten. Møller opsøger særdeles aktivt oplysninger der IKKE er offentlige, og nægter at fjerne dem eller svare på hvor han har dem fra. I Margrethes tilfælde var der ikke bare tale om en hemmelig eller udeladt adresse, men en adresse der er særligt beskyttet i folkeregistret så det er meget svært at få fat på den.

  Den forskel er der, må du indrømme. Det har aldrig været P77s ærinde at offentliggøre personoplysninger, der ikke var offentlige i forvejen.

  Du glemte helt at bevise, at Margrethe skulle have sagt de ting om Møller som du påstår. Hvis du kun kan pege på Uriaspostens årelange systematiske miskreditering, må du fortælle mig, hvor der har været lavet mere end et par links på nettet til en satirisk og sjov side.

 6. polyb said, on 18. august 2011 at 20:15

  @Christian
  Mit ærinde er ikke at forsvare Kim Møller, og som jeg også skrev i mit indlæg, så er jeg helt enig i at der er noget der lugter omkring nogle af de oplysninger han kan få fat på og noget af det han offentliggør.

  Hvorvidt han er værre end Monika eller ej er bare ikke rigtigt relevant. Two wrongs don’t make a right – og der er stadigvæk tale om hykleri fra Monikas side.

  Mht. hvorvidt det er Monika der har postet Kim med en lort på hovedet osv. eller ej, så viser han jo, at hun har postet med præcist samme ip-adresse, som denne “Urius Oregon”. Om det direkte er hende der har oprettet disse billeder eller om det er noget der er sket i samarbejde med andre ved jeg ikke, og det er også irrelevant. Som jeg skrev i mit indlæg har hun været “med til det”. Hvis hun linker til en side mens hun bruger samme “alias” som siden, så afsender hun også selv budskabet direkte.

  Anyway – I rest my case.

 7. Christian Rask said, on 18. august 2011 at 21:23

  Polyb, du skal have tak for din tid.

  Jeg synes selvfølgelig at det er beklageligt, at du ikke kan se forskel på Uriaspostens systematiske udlevering af modstandere og så enkelt helt offentlig adresse som han selv havde offentliggjort i forvejen. Hvis nu det havde ligget på Krak.dk, var det så også “hykleri”.

  Jeg tror heller ikke du er klar over den himmelvide forskel på at have “hemmelig” adresse som Kim Møller og at have CPR-adressebeskyttelse som Margrethe. I første tilfælde bliver man blot udeladt fra telefonbøger osv., I det sidste tilfælde skal man ansøge og have vægtige grunde, såsom at være truet, men til gengæld opnår man så beskyttelse selv overfor ansatte i det offentlige som fx politi og kommune.

  Jo du har ret, Margrethe kan nok godt have linket “som” Urius Oregon. I så fald har hun ladet som om hun var denne Urius Oregang – men det er altså slet ikke det samme som at sende et budskab om at “jeg SHansen er Urius Oregon”.

  Lad mig lige slutte med en personlig kommentar. Jeg kan simpelt hen ikke se det forfærdelige ved den side. I Danmark har det altid været sådan, at politikere og andet godtfolk har måttet stå model til satire, fra Ritt Bjerregaard som sadomasochist over Pia Kjærsgaard i uniform til filmen AFR der kørte helt ud af en tangent. Hvad jeg har set af den side (på Uriasposten.net selvfølgelig hvor ellers) er da overhovedet ingenting. Hvis folk griner så lad dem dog.

 8. Peter B. said, on 31. august 2011 at 18:01

  Jeg kan godt forstå Christian Rask forsvarer Shansen, de må kende hinanden meget godt, de har trods alt samme computer, se nedenstående debattråd fra 180grader.

  http://www.180grader.dk/Politik/trykkeselskabs-formand-i-samarbejde-med-terrororganisation-1


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s