Tanker om politik og historie…

Indvandring og valgresultater

Posted in Dansk Folkeparti, Debunking, Højrefløjen, Politisk kategorisering by polyb on 9. oktober 2011

Hvorfor skriver du igen igen om Nicolai Sennels?
Fordi manden simpelthen har så mange idiotiske holdninger og så ofte giver udtryk for dem. Han er nærmest en evig inspirationskilde.

Hvad har han nu gjort da?
Nicolai Sennels stillede ved folketingsvalget den 15. september op for Dansk Folkeparti. Med 583 personlige stemmer var Nicolai (heldigvis) overhovedet ikke tæt på at blive valgt ind i Folketinget.

Men ikke nok med at Nicolai ikke blev valgt ind – de fæle landsforræderiske socialister og deres halal-leflende venner De Radikale gik hen og vandt valget.

Men hvorfor vandt landsforræderne da valget?
Behøver du overhovedet at spørge? Ifølge mennesker som Nicolai Sennels eksisterer der jo en gruppe mennesker i landet, som er skyld i alle dårligdomme – og som derfor selvfølgelig også må være skyld i forkerte valgresultater. Vi snakker naturligvis om muslimerne!

Titlen på et af de seneste indlæg på Nicolai Sennels såkaldt politisk ukorrekte blog lyder: “Muslimske stemmer afgjorde det danske folketingsvalg”. Jeg går ud fra at der skal lægges tryk på “danske” i den overskrift – for ligesom endvidere lige at minde os om, at de muslimer der åbenbart afgjorde det danske folketingsvalg selvfølgelig ikke er rigtige danskere og ikke burde befinde sig i landet. De hører tværtimod hjemme i “muslimland” sammen med muslimske brødre som den amerikanske præsident Obama.

Sennels skriver:

89,1 procent af muslimerne i Danmark stemmer på Socialdemokraterne, De Radikale, SF eller Enhedslisten. Der bor langt over 200.000 muslimer i Danmark. S-R-SF regeringen med Ø som støtteparti vandt med 16.964 stemmer. Hvis ikke der boede muslimer i Danmark i dag, ville vi stadigvæk have haft en borgerlig regering. Den nye regering åbner nu for yderligere indvandring, hvilket reelt er stemme-import, der kan være med til at sikre magten fremover.Jamen nu er jeg forvirret – stemmer folk da ikke netop på Dansk Folkeparti pga. muslimerne?
Det var også min første tanke. Nicolai Sennels har åbenbart ikke tænkt den.

Lad os lave et par simple udregninger:
Vi giver Nicolai en fordel, og siger at der er 200.000 stemmeberettigede vælgere med muslimsk baggrund i Danmark. Heraf stemmer så åbenbart omkring 178.000 på partier til venstre for midten, mens 22.000 stemmer på partier til højre for midten. Muslimerne sikrer altså en tilgang til de landsforræderiske partier på 156.000.

Dansk Folkeparti fik ved valget 436.726 stemmer. Det er ikke nogen hemmelighed, at partiet har tiltrukket en del vælgere fra venstre side af midten. Flere indenfor Dansk Folkeparti vil endda mene, at partiet er “det nye socialdemokrati”. Lad os lege med et tal der siger, at 50% af Dansk Folkepartis vælgere (altså ca. 218.000 ved sidste valg) før partiets fremkomst stemte på partier til venstre for midten. Allerede her falder Nicolai Sennels påstand til jorden.

Hertil kan vi lægge de vælgere, der pga. udlændingedebatten muligvis er skiftet fra venstre side af midten til V eller K. Retfærdigvis må vi selvfølgelig have med, at der nok også er nogle borgerlige vælgere der er skiftet til venstre side af midten pga. samme debat – men helt ærligt, er der nogen der seriøst tror på, at de borgerlige ikke er vinderne hvad disse stemmeforskydninger angår?

Dansk Folkeparti har fået over 12% af stemmerne ved samtlige valg til Folketinget siden 2001. Samtlige disse valg er afgjort af langt under 6% af de samlede stemmer.

Hvad kan vi så konkludere?
I Nicolai Sennels verden er det muslimernes skyld, at de borgerlige tabte det seneste folketingsvalg. I den virkelige verden ville de borgerlige slet ikke være kommet til magten for 10 år siden, hvis der ingen muslimer boede i Danmark.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s